Noin

Uusimmat ja kiinnostavimmat trendit kirjamaailmassaMoni haluaa nykyään painattaa itse oman kirjansa. Omakustanteena tehtävän kirjan suunnittelu, tekeminen ja julkaiseminen onkin todella vaivatonta, nopeaa ja helppoa. Erilaisten julkaisupalveluiden avulla on helppo koota vaikkapa rakkaimmat itse kirjoitetut runot kauniiksi kirjaksi tai tehdä herkullisista ruokaresepteistä kaikkien aikojen keittokirja.

 Kirjoittajan ei tarvitse postittaa käsikirjoitusta enää kirjakustantamoille ja odottaa kustantajan hyväksyntää, sillä hän voi itse julkaista teoksensa kätevästi omakustanteena. Kirjoittaja päättää kirjan ulkoasusta ja esittelytekstistä sekä sidontatavasta ja muista painoteknisistä ratkaisuista.Kirja on luonnollisesti aina kirjoittajansa näköinen, ja vain mielikuvitus ja luovuus ovat rajoina. Kirjaan voi koota esimerkiksi oman elämän tärkeimmät hetket. Kirjan tekeminen on hauskaa puuhaa. Kirjoittajan ei tarvitse kuin ladata teksti ja mieleiset valokuvat, ja automatisoitu järjestelmä asettaa ne paikoilleen. Kuvat rajataan tarvittaessa myös oikeaan kokoon.

Kirjan julkaiseminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa! Kirjaa voi markkinoida ja myydä valituissa kanavissa tai pitää kirjan ainoastaan itsellään. Omakustannekirjan myynnistä tulevat tuotot suunnataan aina vähentämättöminä suoraan kirjoittajan tilille.