Tietosuojakäytäntö

Web-sivuston käyttöehdot

1. Ehdot
Avaamalla tämän sivuston, sitoudut noudattamaan näitä verkkosivuston käyttöehdot käyttöehdot, kaikkien sovellettavien lakien ja määräysten sekä hyväksyy, että hän velvollinen noudattamaan voimassa olevia lakeja paikassa. Jos et ole samaa mieltä jonkin näistä termeistä, sinulla ei ole oikeutta käyttää tai käyttää tätä sivustoa. Tämän sivuston sisältämät materiaalit on suojattu soveltuvalla tekijänoikeus- ja tavaramerkkioikeudella.

2. Käytä lisenssiä
Lupa myönnetään väliaikaisesti lataamaan yhden kopion materiaaleista (tiedot tai ohjelmat) voimasana.fi:n verkkosivustolla henkilökohtaiseen, muuhun kuin kaupalliseen väliaikaiseen katseluun. Tämä on lisenssin myöntäminen, ei nimikkeen siirtoa ja tämän käyttöoikeuden nojalla et voi:
muokata tai kopioida materiaaleja;
käyttää materiaaleja mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai mihin tahansa julkiseen näyttöön (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
yrittää hajottaa tai torjua ohjelmistoja, jotka sisältyvät voimasana.fi:n verkkosivustoon;
poista tekijänoikeudet tai muut merkinnät materiaaleista; tai
siirtää materiaalit toiselle henkilölle tai ”peilata” materiaalit millä tahansa muulla palvelimella.
Tämä käyttölupa irtisanotaan automaattisesti, jos loukkaat jotain näistä rajoituksista ja se voi irtisanoa voimasana.fi milloin tahansa. Kun lopetat näiden materiaalien katselun tai tämän käyttöoikeuden lopettamisen jälkeen, sinun on tuhottava kaikki omistuksessa olevat ladatut materiaalit joko sähköisessä tai painetussa muodossa.
3. Vastuuvapauslauseke
Materiaalit voimasana.fi:n verkkosivustolla on ”sellaisenaan”. voimasana.fi tekee takuut, espresso tai hiljaista, ja täten irtisanoutuu ja tekee tyhjäksi kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai soveltuvuudesta kaupankäynnin, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tai ei-immateriaalioikeuksien tai muiden oikeuksien loukkaamista. Edelleen, voimasana.fi ei takaa tai tee esityksiä Mitä tarkkuutta, odotettavissa olevista tuloksista tai luotettavuutta materiaalien käyttöä sen verkkosivulla tai muutoin liittyvät tällaisiin materiaaleja tai minkään sivuston linkitetty näille sivuille.
4. Rajoitukset
Siinä tapauksessa Shall voimasana.fi tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, rajoituksetta vahingot tietojen katoamisesta tai voiton vuoksi tai liiketoiminnan keskeytyksestä,), jotka johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää materiaalia voimasana. fi verkkosivustossa, vaikka vahasana.fi tai valtuutettu fuqasana.fi on ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti tällaisen vahingon mahdollisuudesta. Koska jotkut lainkäyttöalueet eivät salli epäsuoran takuun rajoituksia tai vastuun rajoituksia välillisten tai satunnaisten vahinkojen varalta, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Tarkistukset ja errata
Materiaalit, jotka näkyvät voimasana.fi:n verkkosivustossa, voivat sisältää teknisiä, kirjoitus- tai valokuvausvirheitä. voimasana.fi ei takaa, että mikään verkkosivuillaan olevista materiaaleista on tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. voimasana.fi voi tehdä muutoksia verkkosivuillaan oleviin materiaaleihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. voimasana.fi ei kuitenkaan ole sitoutunut päivittämään aineistoa.

6. Linkit
voimasana.fi ei ole tarkastellut kaikkia verkkosivustoja, jotka on linkitetty sen Internet-sivustoon, eikä ole vastuussa tällaisen linkitetyn sivuston sisällöstä. Kaikkien linkkien sisällyttäminen ei merkitse siteen voimasana.fi:n hyväksymistä. Tällaisen verkkosivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

7. Sivuston käyttöehdot Muutokset
voimasana.fi voi tarkastella näitä käyttöehtoja verkkosivustollaan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan näiden käyttöehtojen nykyistä versiota.

8. Sovellettava laki
Kaikki vahasana.fi:n www-sivuihin liittyvät vaateet määräytyvät Helsingin osavaltion lakien mukaan ilman lainvalintasäännösten huomioon ottamista.

Yleiset ehdot, jotka koskevat verkkosivuston käyttöä.

Tietosuojakäytäntö
Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeä. Siksi olemme kehittäneet tämän käytännön ymmärtämään, miten keräämme, käytämme, kommunikoimme ja paljastelemme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja. Seuraavassa kuvataan tietosuojakäytäntömme.

Ennen henkilötietojen keräämistä tai henkilötietojen keräämishetkellä tunnistetaan tarkoitukset, joihin tietoja kerätään.
Keräämme ja käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja ainoastaan ​​tavoitteena täyttävään tarkoituksiin meidän ja muiden yhteensopivien tarkoituksiin, Ellemme suostumus yksilön tai huolta lain edellyttämällä tavalla.
Pidämme vain henkilötietoja niin kauan kuin ne ovat välttämättömiä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukaisin keinoin ja tarvittaessa asianomaisen henkilön tietoon tai suostumukseen.
Henkilötietojen olisi oltava merkityksellisiä niiden käyttötarkoitusten kannalta, ja niiden on tarpeen mukaan oltava täsmällisiä, täydellisiä ja ajantasaisia.
Suojelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi kohtuullisella varmuudella